Баскетбол для дітей в Одесі

Баскетбол – найпопулярніша спортивна гра. Ним займаються і дорослі, і діти. Секція баскетболу в Одесі чекає на дітей з 6 років у Єврейському культурному центрі Beit Grand. Запрошуємо вас записатися на пробне тренування просто заповнивши форму на нашому сайті.

Користь баскетболу для дітей

Будь-яка командна спортивна гра ефективно розвиває соціальні навички дитини. Баскетбол не є винятком. Підлітки, граючи в команді, навчаються працювати на загальний результат, допомагають одне одному. Баскетбол для дітей приносить й іншу користь:

Заняття баскетболом для підлітків – це чудова заміна ігор на комп'ютері та мобільному телефоні. Тренування роблять дітей цілеспрямованими, уважними, здоровими фізично та психологічно.

Секції баскетболу в Одесі у Beit Grand

У нашому центрі працює чотири групи – для дітей 6–10, 11–13, 13–15 та 15–17 років. Для кожної дитини складається індивідуальна програма занять, яка враховує її вік, фізичну підготовку та спортивні здібності.

Після шести місяців занять наші вихованці можуть брати участь у спортивних змаганнях, демонструвати свою чудову фізичну форму, вміння грати у команді. Тренери центру використовують спеціальні методики, що мотивують дітей, викликають у них щирий інтерес до навчання.

Гарантуємо лояльні ціни на заняття баскетболом для підлітків, дружню атмосферу під час тренувань, що відбуваються у сучасних, добре обладнаних залах. Звертайтеся до Beit Grand!

Визит 1 Визит 2
  • Хочу гостьовий візит
  • Онлайн-заявка
Купить билет 1 Купить билет 2
Купити квиток на
Волна
Скрольте нижче

Дорогі батьки, не відкладайте заняття ВАШОГО СИНА баскетболом на потім! Він уже сьогодні може займатися улюбленим Хобі! Залиште контактні дані у формі зворотного зв'язку, і ми передзвонимо найближчим часом.

Вниз
МАМО, Я ХОЧУ НА БАСКЕТБОЛ!
Баскетбол
Волна
Быстрое обучение
Швидке навчання

Вже через пів року Ваша дитина буде брати участь в змаганнях

Гарантия доступной цены
Гарантія доступної ціни

Приємні ціни, які не повинні позначитися на вашому сімейному бюджеті

Техника
Техніка

Поліпшення техніки гри, розвиток сили духу.

Интерес к обучению
Інтерес до навчання

Завдяки підходу наших викладачів у дитини з'являється інтерес до навчання

Подход
Підхід

Індивідуальний підхід до кожної дитини

СОЦИАЛИЗАЦИЯ
Соціалізація

Цей вид спорту допоможе вашій дитині адаптуватися в будь-якому соціальному середовищі.

Волна

ДИТЯЧИЙ БАСКЕТБОЛ - ЦЕ
Возрастные категории: 3,5-7 лет, 6-10 лет, 10-13 лет, 13-15 лет, 15-17 лет
Спортивна гра для дітей

ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНІ ЗАНЯТТЯ?

Баскетбол
Заняття баскетболом - прекрасна альтернатива комп'ютерним іграм для сучасних дітей. Гра розвиває дитину не тільки фізично, а й робить його характер більш стійким і цілеспрямованим.
Учні секції отримують навик командної роботи і вміння працювати спільно.
Програма для кожної дитини опрацьовується індивідуально, залежно від його здібностей і підготовки. Це дозволяє підібрати для дитини правильну роль в команді.
Команди школи беруть участь в юнацькій баскетбольній лізі, Одеській баскетбольній лізі і українській Суперлізі.
С ВАМИ РАБОТАЮТ ЛУЧШИЕ
ГЛАВНЫЙ ТРЕНЕР
Коломийченко Дмитрий Вадимович
2021 год – наст время - директор и главный тренер Баскетбольная Академия Смарт.
- Чемпионат Европы по баскетболу 3x3 2018, Румыния (14-16 сентября, Бухарест), женская сборная Украины, бронзовая медаль.
- Чемпионат мира по баскетболу среди женщин 3x3 U23, Китай (7-10 октября, Сиань), Украина, женская сборная U23, бронзовая медаль.
- ОБШ им. Белостенного (Одесса) юноши 2002 г., 2006 г.р. - участник стыковых матчей Европейской молодежной баскетбольной лиги и регулярный участник Суперфинала; Top 8 постоянных участников Украины, 2017/2018 kids of 2002 - Серебряная медаль Украины.
2021 год – ОБШ Белостенного юноши 2008 год – Чемпионы ЧУ ВЮБЛ, 2006 г – 4 место ЧУ ВЮБЛ, юноши 2006г – финалисты Европейского Чемпионата BBBL.
ПРО СВОЮ РОБОТУ

Сучасний баскетбол - це наполегливість, завзятість, професіоналізм і майстерність. З нами ви станете чемпіонами!

Розклад
Хочу
заняття
Beit Grand
м. Одеса, вулиця Ніжинська, 77/79 (Центр) 65125 г. Одесса
+38 (050) 391 95 65, info@beit-grand.odessa.ua